Cheer Teams

Welkom bij Dutch Lions Cheerleading, de thuisbasis van geweldige jonge kinderen die hun passie voor cheerleading tonen. Lions Heart is ons speciale junior cheerleading team, bestaande uit getalenteerde jongeren tussen de 12 en 16 jaar oud. We trainen hard en nemen deel aan spannende wedstrijden, waar we teamwork, discipline en plezier bevorderen. Kom bij ons en maak deel uit van ons enthousiaste en groeiende team!

Welkom bij de Lady Lions, een gepassioneerde groep cheerleaders! Als een enthousiaste All Girl-team zijn wij gespecialiseerd in het deelnemen aan wedstrijden, evenementen en het geven van inspirerende workshops. Ons team bestaat uit getalenteerde dames die in 2009 of eerder geboren zijn. Bij de Lady Lions draait alles om kracht, creativiteit en samenhorigheid. Sluit je bij ons aan en maak deel uit van een geweldige cheerleading ervaring!

Welkom bij Crusaders Cheerleaders, de trotse cheerleadingdivisie van de Amsterdam Crusaders. Wij zijn een gepassioneerde en energieke groep dansers die sideline cheer en halftime-optredens verzorgen tijdens de wedstrijden van de Crusaders. Onze cheer dance-routines zijn spectaculair en entertainend. Wij zijn een hechte Cru-familie, bestaande uit enthousiaste individuen van 17 jaar en ouder. Kom en doe met ons mee om de Crusaders aan te moedigen! 

3.


4.


1.


Dutch Lions Cheerleading

Cheer teams

Bij Dutch Lions Cheerleading zijn onze jongste leden, de Lion Cubs in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, absoluut schattig! We zorgen ervoor dat deze enthousiaste en energieke kinderen de basis van cheerleading leren, terwijl ze plezier hebben en nieuwe vrienden maken. Onze Lion Cubs zijn de sterren van onze vereniging en we vinden het geweldig om ze te zien groeien en stralen. Klik hier onder en kijk gerust rond en ontdek meer over ons geweldige team!