Lion Cubs peewee

Over de Lion Cubs

Cheerleading: Geweldige ervaring voor jongens en meisjes!

ONS STREVEN

We streven ernaar om een routine in elkaar te zetten en samen te werken als een team om onze doelen te bereiken. We geloven in de kracht van samenwerking en bieden een plek waar jonge atleten hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben in de sport.

ONS DOEL

Ons doel bij Dutch Lions Cheerleading is om een goede routine neer te zetten tijdens onze wedstrijden en iedereen versteld laten staan van wat wij allemaal kunnen. We proberen om het beste uit ons zelf te halen en het publiek te inspireren met onze vaardigheden en energie. Bij de Lion Cubs werken we samen om een fantastische show neer te zetten en ons doel te bereiken.

ONZE WAARDES

Bij Dutch Lions Cheerleading geloven we in de kracht van waardes als je best doen, elkaar helpen, samenwerken, goed luisteren, aanwezigheid, gezelligheid en respect. Samen groeien we niet alleen als individuen, maar ook als een hechte groep die elkaar motiveert en ondersteunt. Bij ons draait het om het creĆ«ren van een positieve en inclusieve omgeving waar iedereen zich thuis voelt.