Showcase

The Greatest Show

Ontdek onze geweldige teams, van de schattige Lion Cubs tot de fantastische Lady Lions en de indrukwekkende Cru Cheerleaders. Geniet van de optredens, hapje en iets te drinken, en creëer onvergetelijke foto momenten tijdens onze showcase. Kom langs en laat je betoveren door onze magische wereld van cheerleading!

Wanneer?

Op zondag 12 mei presenteren wij met trots onze showcase met het thema "Welcome to the Greatest Show". Mis deze geweldige show niet, want het is ons laatste optreden voordat we vertrekken naar onze competitie in Duitsland. Laat je verwonderen door ons enthousiasme en talent tijdens deze spectaculaire gebeurtenis!

Prijs?

Koop nu je kaartje online voor slechts €7.50 tot 1 mei! Vanaf 1 mei zullen de kaarten zowel online als aan de deur verkrijgbaar zijn voor €10 per persoon. Mede dankzij de opbrengst van de kaartverkoop is deze showcase mogelijk, en we zijn enorm dankbaar voor jullie steun! Koop nu je kaartje en geniet van een geweldige ervaring met Dutch Lions Cheerleading.


Klik op de knop om naar de online kaart verkoop te gaan

Start Showcase

Showcase start om 14:30 uur, deuren open om 14:00 uur. Kom en geniet van een geweldige show vol energie en talent.

Waar?

Kom langs bij onze locatie op Bezaanjachtplein 245, in het Banne winkelcentrum, in het Huis van de Wijk, Amsterdam noord. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen!


Komt u meet de auto? parkeren in de parkeergarage is op zondag gratis.