SHOWCASE-Dut...

Amsterdam Noord – Welkom bij Dutchlions Cheerleading

WELKOM op de pagina van de

SHOWCASE van Dutch Lions Cheerleading

Op 21 mei 2023 organiseert Dutch Lions Cheerleading hun Showcase. Het gaat weer een geweldige dag worden met een lekker hapje en drankje en fantastische optredens van onze teams Lady Lions en Lion Cubs


Onze peewee's de Lion Cubs gaan dit seizoen voor het eerst mee doen aan het Elite Cheerleading Championship die gehouden wordt in Movie park Bottrop Duitsland. Het zal een onvergetelijke ervaring voor hun gaan worden.


De Lady Lions gaan wederom weer mee doen aan het Elite Cheerleading Championship en hun categorie is de grootste van het weekend, er zijn 32 teams die tegen elkaar gaan strijden.

Wij verwachten net alsvorig jaar weer vele bezoekers en omdat onze ruimte beperkt is, verkopen wij nu entreekaarten, zodat de capaciteitniet wordt overschreden en iedere bezoeker kan genieten van de show.

Entree kosten:

Voorverkoop €5 kan tot en met maandag 15 mei

Aan de deur €7.50

Voor de voorverkoop vult u onderstaand het formulier in en klik op verzenden, daarna zal er een betaallink worden verstuurd. Zodra deze betaald is, ontvangt u van ons een bevestiging.

Voor de verkoop aan de deur zal er een QR code aanwezig zijn waarmee er betaald kan worden.

Tijden:

Deuren open om 13:00 uur.

Start Showcase om 13:30 uur.

Einde rond 15:00/15:30 uur.

Adres en parkeren en ov:

Bezaanjachtplein 245, in het Banne winkelcentrum, in het Huis van de Wijk. Parkeren in de parkeergarage is gratis, buiten de parkeergarage is het een blauwe zone. Bus 34 uitstappen halte statenjachtstraat en dan nog 2 min. lopen.

Hartelijk dank voor uw interesse in de Showcase van Dutch Lions Cheerleading

 
 
 
 
 

* verplichte velden